fredag 6. februar 2009

Interressant konsept

VG hadde i dag en interressant sak om noen som har forsøkt å lure folk til å installere en trojaner gjennom å legge igjen en "parkeringsbot" med en nettadresse på.

Konseptet er meget interressant. Og jeg tror det er noe man kommer til å se mere av i fremtiden, etter hvert som folk blir mer og mer skeptiske til gode tilbud på mail og gevinster i annonser.

Jeg er i hvert fall ganske sikker på at det er mye større sjanse for at jeg kunne gått på noe slik (selv om sjansene fortsatt er relativt små).

Men så er sjansene for å bli tatt en god del større også, og det er tyngre å nå ett stort publikum. Så ikke noe som kommer til å ta av med det første, men om noen år...

Flsiespikkerne av oss ville kanskje brukt tid på å understreke forskjellen på trojaner og virus, som overskriften skriver om, men da hadde vel folk flest ikke skjønt en dritt, så det er forståelig:)

2 kommentarer:

  1. Hehe. Så få vi håpe at folk lærer å patche : )

    SvarSlett
  2. Dette er da ikke så særlig sensasjonelt, Har oppfattet at Euro-Park er like sleipe, buisiness as usual. Eneste forskjellen er at det nå går til noen som er litt smartere en disse for***** parkeringsvaktene. Like fult er de noen skikkelige kviser på samfunnets bakende.

    SvarSlett